Afvallen onder medische begeleiding

Bij Iris Hageman, Dieet & Lifestyle in Zuidzande kunt u afvallen onder medische begeleiding. Onze adviezen en begeleiding zijn zowel voor vrouwen, mannen, pubers en kinderen. Wij staan er om bekend dat wij op een veel breder vlak onze hulp en begeleiding kunnen aanbieden.

Medische begeleiding: wat houdt dat in?

Afslanken onder medische begeleiding kan op meerdere manieren. Iris Hageman, Dieet & Lifestyle werkt met meerdere afslankprogramma’s, waarbij u persoonlijke coaching en begeleiding krijgt, net zoals u het nodig heeft. Indien u van uw dokter heeft gehoord dat u moet afvallen, lijdt u onder (zwaar)overgewicht of lukt afvallen u echt niet alleen? Dan is afvallen onder medische begeleiding voor mensen die extra problemen hebben.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in

Wanneer afvallen onder medische begeleiding

Iris Hageman, Dieet & Lifestyle bied verschillende mogelijkheiden voor afvallen onder medische begeleiding. De mogelijkheden van afvallen onder medische begeleiding:

  • Afslanken met PS. food & lifestyle
  • Voedselallergie voor mensen met specifieke voedselallergieën
  • Glutenintolerantie voor mensen die geen gluten verdragen
  • Koolhydraatarm dieet voor mensen die koolhydraatarm willen eten

Afslanken onder medische begeleiding: uw voordelen

Iris Hageman, Dieet & Lifestyle is gespecialiseerd in het begeleiden, adviseren en coachen van mensen die willen afslanken onder medische begeleiding. Wat zijn uw voordelen?

  • Altijd de juiste begeleiding van een voedingsdeskundige en afslankcoach
  • Jarenlange kennis en ervaring met afslankbegeleiding en dieetadvies
  • Hoge mate van kwaliteit en serviceniveau
  • Elke klant is voor ons even belangrijk
  • Afslanken in afstemming met uw gezondheidsklachten of allergieën
  • Meerdere afslankprogramma’s mogelijk

Afvallen bij overgewicht

Het volgen van een dieet is niet per definitie synoniem aan afvallen bij overgewicht. Een dieet vraagt zeker de nodige aandacht van u. Het kan zijn dat u noodgedwongen om medische redenen een dieet moet volgen. Het is daarbij ook belangrijk om uw voedingspatroon aan te passen. Zeker als u inmiddels diverse klachten heeft, zoals hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, kortademigheid of diabetes melitis.

Medische begeleiding bij gezondheidsproblemen

Als voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en dieetcoach helpen wij u graag als u wilt afvallen en gezondheidsproblemen ondervindt. Zeker als u ook regelmatig contact met uw huisarts of het ziekenhuis heeft. Samen lopen wij met u uw voorgeschiedenis door, eerdere afslankpogingen en uw medische klachten.
Hierna kunnen we kijken hoe Iris Hageman, Dieet & Lifestyle u het beste kan begeleiden om het afvallen in combinatie met uw gezondheidsproblemen toch mogelijk te maken.