Afslanken met Diabetes Mellitus

Wat is Diabetes Mellitus?

Als men Diabetes Mellitus heeft is het lichaam niet meer goed in staat de koolhydraten uit de voeding te verwerken. Hierdoor krijgt men een verhoogde bloedsuikerspiegel wat op korte en lange termijn veel complicaties kan geven.

Gezond afvallen met Diabetes Mellitus

Als u Diabetes Mellitus hebt en Iris Hageman, Dieet & Lifestyle bezoekt om af te vallen word er voor u een plan op maat gemaakt. Het gewicht word lager en de geadviseerde voeding heeft een positief effect op uw bloedsuikerspiegel.

Afslankmethode bepalen

Als u bij Iris Hageman, Dieet & Lifestyle komt gaat u met een deskundige samen bekijken welke afslankmethode het beste bij u past. Hierbij word rekening gehouden met uw leefsituatie en uw gezondheid.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in

Diabetes Mellitus en afvallen

Als u bij Iris Hageman, Dieet & Lifestyle wilt afvallen krijgt u van een voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en verpleegkundige advies over gezonde voeding en bewegen in het algemeen. Rekening houdend met uw aandoening. Bij het samenstellen van het dieet word rekening gehouden met verschillende factoren. Er word o.a. gekeken naar uw gezondheid en of een voedselallergie heeft. De nadruk lgt op gezond afvallen,vitaler worden en lekker kunnen eten.

Diabetes Mellitus type 1

Bij Diabetes Mellitus type 1 maakt het lichaam nauwelijks of geen insuline meer aan. Men moet dagelijks insuline inspuiten om de bloedsuiker zoveel mogelijk te stabiliseren.

Diabetes Mellitus type 2

Bij Diabetes Mellitus type 2 maakt het lichaam te weinig insuline aan en reageren de cellen in het lichaam hier ook niet meer optimaal op.

Ernstig overgewicht kan de klachten bij Diabetes Mellitus verergeren. Het veranderen van de voedingsgewoonten kan een aanzienlijke gezondheidswinst opleveren net als het beweging.