Over Iris Hageman

Persoonlijke ervaringen

Mijn naam is Iris Hageman en ik ben vanuit mijn basis verpleegkundige. Ik ben gepassioneerd in het helpen van mensen en daarom ben ik mijn kennis in dit vakgebied, over de afgelopen 10 jaar, gaan uitbreiden. Vanuit die passie was de stap logisch naar het volgen van meerdere opleidingen als gewichtsconsulent en orthomoleculair therapeut. 10 jaar geleden ben ik mijn praktijk gestart en hierdoor kan ik mijn enthousiasme en kennis in de praktijk brengen.

Mijn achtergrond als verpleegkundige

Door mijn medische achtergrond en mijn kern als verpleegkundige weet ik goed wat het inhoudt om af te vallen onder bijzondere omstandigheden. Bijvoorbeeld het afslanken met diabetes of als u een glutenintolerantie hebt. Dit soort ongemakken maakt het afvalproces duidelijk niet gemakkelijker. In mijn tijd als verpleegkundige is mijn gevoel voor empathie en mijn oplossend vermogen sterk ontwikkeld. Deze belangrijke eigenschappen, die ik daar heb opgedaan, pas ik nu ook toe in mijn werk als PS. food & lifestyle coach. Daardoor kan ik mij maximaal inleven en meedenken met mijn cliënten. Ik ga als een team te werk en we gaan gezamenlijk de strijd aan!

Het PS. food & lifestyle dieet

Voeding is naast lichamelijke beweging het belangrijkste onderdeel in het traject naar een gezonder gewicht. Veel mensen weten niet hoe daar een gezonde balans in gevonden moet worden en in de meeste gevallen word niet de juiste voeding toegepast. Doordat ik dit probleem zag, wilde ik met oplossingen komen. Ik ben toen op zoek gegaan en gestuit op het PS. food & lifestyle dieet. De PS. food & lifestyle producten zijn koolhydraatarm, eiwitrijk  en ook nog eens overheerlijk! Hierdoor hoef je jezelf niet uit te hongeren, want je kan 6 maaltijden per dag nuttigen en je hoeft jezelf ook niet ‘’af te straffen’’ met flauwe en onsmakelijke gerechten. Dit klinkt als muziek in de oren! Naast dat ik het PS. food & lifestyle dieet aanbied, ben ik ook gespecialiseerd in andere afslankmethoden. Daarom kan ik op allerlei manieren hulp bij het afvallen bieden. Samen ga ik een plan opstellen, die voor iedere cliënt weer uniek is. Misschien heeft u wel hele drukke dagen of wilt u binnen een bepaalde tijd uw doel bereikt hebben? Met uw dagelijkse routine moet rekening gehouden worden om het afvallen vol te kunnen houden en zo effectief mogelijk te maken.

Dieper op de stof in

Vaak heeft overgewicht te maken met een achterliggend en dieper probleem. Dit moet naar voren worden gebracht om niet te vervallen in oude gewoontes. Misschien bent u wel een emotionele eter? Of is het een gewoonte voor u geworden. Met mijn begeleiding gaan we aan de slag om de onderste steen boven te krijgen en dit probleem optimaal aan te gaan!