Het succesverhaal van Janina Vermeule

Super strak dankzij PS. food & lifestyle!

Heb mij nog nooit zo fit gevoeld!

Na een TE gezellige decembermaand waarin de ene borrel de ander opvolgde, ik diverse lunches en etentjes had, er Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw met de nodige drank gevierd moest worden, was ik het zat.

Woog ondertussen ruim 4 kilo te veel en wilde op een gezonde manier zonder crashdieet en hongergevoel afvallen.

Ben de eerste week van januari bij Edith terecht gekomen en na een goed verhaal gelijk de volgende dag gestart met PS. food & lifestyle.

Wat een makkelijk zonder hongergevoel, vol te houden dieet. Niet onbelangrijk met ook echt heerlijke gerechten (wafels, koekjes, puddinkjes en flensjes waren in het begin de favoriet). Ik viel zo snel en af (moet wel zeggen dat ik echt NIET gezondigd heb en met militaire precisie het recept gevolgd heb in combinatie met minimaal 2 keer per week sporten) en voelde mij zo goed, dat ik nog een paar kilo kwijt wilde. Na ruim 8 weken was er 7 kilo af. Toen vond Edith het genoeg en ging ik zoals ik ondertussen geleerd had, anders eten.

Het leuke was dat ik daarna nog ruim 2 kilo ben afgevallen. Nu, ruim 9 maanden later, is het er nog steeds af en eet ik normaal. Normaal, maar wel anders. Ben helemaal fan van het receptenboek, ik maak alle salades en soepen, ondertussen voor mijn hele gezin.

Neem salades mee naar werk, maak gebakjes van de crackers (komkommer, tomaatje, verse kruiden etc), eet minder koolhydraten en als ik zondig…..dan is het echt lekker waar ik voor zondig en niets waarvan je achteraf denkt…..mmmm eigenlijk niet echt lekker.

Ik ben 2 maten slanker en hoewel mijn gewicht gewoon was, ben ik nu mooi slank.
Vind het super leuk in mooie strakke jurkjes te lopen en voel mij fantastisch.
Dit was mij niet gelukt zonder de goede begeleiding van Edith.
De knop ging om en het is mij gelukt!

JVL

© 2023 - Iris Hageman Privacybeleid | Disclaimer