Succesverhaal Martin en Anita

Martin en Anita voelen zich weer goed!

Mijn naam is Anita Fokke. Na onze vakantie in juni 2014 was ik het zat. Zag een foto van mezelf in badkleding. Dat was schrikken!!! Ik voelde mij hier totaal niet comfortabel bij… Iemand had dit moeten zeggen.

Mijn man Martin wilde graag afvallen maar ja direct na vakantie zag hij toch nog niet zitten. Ik kwam bij PS. food & lifestyle terecht via een buurvrouw. Die had goede resultaten geboekt. Dus afspraak gemaakt bij Iris van Kralingen in Zoetermeer. Mijn man wilde nog niet mee, het was tenslotte zomer en dan die biertjes en dergelijke was te verleidelijk. Ik ben wel gegaan, maar direct gevraagd of mijn man mee kan doen. Dit was mogelijk. Ik dacht nu de koe bij de horens pakken en ervoor gaan. Voor twee personen een startpakket meegenomen en afspraak gemaakt om te gaan wegen.

Ik kwam bij The Slim Company terecht via een buurvrouw. Die had goede resultaten geboekt. Mijn man Martin was er niet meteen klaar voor… het was tenslotte zomer en de biertjes en andere lekkernijen waren te verleidelijk. Zelf ben ik wel naar The Slim Company gegaan en toen gevraagd of mijn man ook mee kon doen. Dit was mogelijk. Ik dacht nu de koe bij de horens vatten en ervoor gaan! Ik kwam thuis met een starterspakket voor twee personen.

Het begin was er. Thuisgekomen schrok hij toch wel even, maar besloot ook om samen te beginnen. In begin best even lastig maar toch zeer gemotiveerd.

Een wekelijkse update

Zonder support van Iris was dit zeker niet gelukt. Ik zit nu weer lekker in mijn vel! Dit is de beste stap die ik de afgelopen jaren heb kunnen nemen. Ook kan ik weer heerlijk door de stad slenteren op zoek naar nieuwe outfits. Je voelt je gelijk beter en zelfverzekerd. Daarnaast kan ik ook gewoon weer in je bikini zonnen zonder achteraf te denken, oeps dit kon niet… We zijn heel blij en nu in de stabiliteitsfase gaat het goed. Het heeft ons leven veranderd!

Iris we weten dat we het zelf hebben moeten doen maar zonder jou fijne begeleiding was het niet gelukt om vol te houden.

Dank je wel voor alles.
Martin en Anita

© 2024 - Iris Hageman Privacybeleid | Disclaimer